Sinopse

Podcast by Piitch

Episódios

 • Kom med ind i ECCOs motorrum: Sådan fik de kløerne i Lydia Ko

  Kom med ind i ECCOs motorrum: Sådan fik de kløerne i Lydia Ko

  01/05/2017 Duração: 26min

  Piitch.dk satte Jesper Thuen, chef for ECCOs golfdivision i Asien, stævne i Nyborg til en snak om golf, golfspillet, sportens krise, Lyda Ko samt Asien og de ufattelig mange golfbaner, der er derude.

 • Livet som professionel golfspiller med Mercedes, myggemareridt og et dansk år på Challenge Tour

  Livet som professionel golfspiller med Mercedes, myggemareridt og et 'dansk' år på Challenge Tour

  17/03/2017 Duração: 01h07min

  Piitch Podcast #002 Vi tog Martin Ovesen og Victor Østerby - to af Danmarks Challenge Tour-spillere - med ud på Royal Golf Club til en snak om fortiden, nutiden og fremtiden med følgende emner på menuen: Arnold Palmer Det vigtige mentale arbejde De store Mercedes-biler Myg-mareridt i Bangladesh Økonomien som professionel Sammenholdet Dansk 2017-år på Challenge Tour Tiger Woods Verdens pt bedste Mulige Masters-vindere Den danske ‘major’ - Made in Denmark Vært: Jan Mindegaard Gæster: Martin Ovesen og Victor Østerby Du kan altid finde Piitch Podcast i iTunes. Husk at abonnere på podcasten. Så har du den altid i ørerne.

 • Skjoldenæsholm klar med et hav et nye tiltag til 2017-sæsonen

  Skjoldenæsholm klar med et hav et nye tiltag til 2017-sæsonen

  14/03/2017 Duração: 42min

  Der er taget fat med den store klinge vinteren over i Skjoldenæsholm Golf Center, hvor en række nye - nogle meget nødvendige - tiltag vil møde både medlemmer og gæster, når sæsonen åbner her om et par uger. Væk er blandt andet de velkendte tee-mærker i farverne gul, rød, blå og grøn, som frem over bliver erstattet af tal, som man som spiller mentalt bedre vil kunne flekse mellem for samlet set at gøre det en bedre oplevelse af spille Skjoldenæsholms to baner - Old Course og Trend Jones Jr.-banen. Samtidig er alle greens forkælet med nye græsfrø, som giver golfboldene et helt andet liv, når de lander efter det perfekte indspil. Piitch har nu premiere på vores første podcast, hvor vi på den hidtil luneste tirsdag i 2017 her til eftermiddag tog temperaturen på et af Danmarks største golfanlæg, der i år fejrer 25 års jubilæum på Old Course og 10 års jubilæum på Trend Jones Jr.-banen. Vært: Jan Mindegaard Gæst: Peter Jespersen

Informações: