Sinopse

Podcast by Högstadiepodden

Episódios

 • Avsnitt 5 - Jag fick komma ut till min mamma som inte lesbisk

  Avsnitt 5 - "Jag fick komma ut till min mamma som inte lesbisk"

  26/02/2017 Duração: 53min

  Avsnitt nummer fem är ännu en djupdykning i "Vad hände sen?" i sann kvällstidningsanda. Den före detta barnstjärnan Simona är i dag sångerska i Anns band och delar med sig av hur det var att bli igenkänd men totalt avsäga sig kändisskapet på högstadet. Det pratas lärarstånd på skolfotot, hur det var att ha sitt första grovhångel i en soffa medan kompisen spelade dataspel bredvid och att gömma sprit på en kattvind. Dessutom får vi med oss några visdomsord om att det inte alltid är en dans på rosor att vara populär samt att alla någon gång i livet borde testa på att fylla 25.

 • Avsnitt 4 - Jag brukade göra besvärjelser för att få brösten att växa

  Avsnitt 4 - "Jag brukade göra besvärjelser för att få brösten att växa"

  10/02/2017 Duração: 52min

  I det här avsnittet dubblar vi antalet gäster och välkomnar Anna & Hanna till podden. Hanna delar med sig av framgångsrika (och billiga!) knep för att få brösten att växa. Det blir snack om hur internet öppnade nya möjligheter till kontakt med det motsatta könet samt hur ett visst dataspel fick duga som porrsubstitut för den okräsne. Dessutom om hur Disney hjärntvättar unga kvinnor och hur det faktiskt är ett funktionshinder att inte ha någon musiksmak (åtminstone när man ska chatta med snygga killar).

 • Avsnitt 3 - Hade det varit en riktig högstadieskola hade vi varit den ofräschaste klassen

  Avsnitt 3 - "Hade det varit en riktig högstadieskola hade vi varit den ofräschaste klassen"

  04/02/2017 Duração: 01h05min

  Gäst nummer tre för med sig osannolika historier från filminspelningar, övre Östermalm och fylleslag i Stockholms skärgård. Fredrik af Trampe är barnskådespelaren som levde två parallella högstadieliv då han medverkade i en välbekant tv-serie samtidigt som han gick i riktiga högstadiet. Serien är en av Anns favoriter som hon egentligen var för gammal för att vilja erkänna att hon följde slaviskt: Eva & Adam, som sändes i SVT 1999-2000. I poddavsnittet avhandlas förutom kuriosa från inspelningarna även internetnick, mediatek och gemensam passion för en brittisk humorgrupp från 60-talet.

Informações: